english
english

Proizvodi i usluge

Jarboli

Jarboli su izrađeni od poliestera sa unutrašnjom trukturom od staklenih vlakana, konusnog su oblika i blago su elastični, što omogućava da zastava leprša i pri slabom vetru.

U standardnoj ponudi se nalaze beli jarboli visine 6, 8, 10 i 12 metara. Jarboli se isporučuju u kompletu sa okretnim mehanizmom i kuglom, bravicom za kanap, kanapom sa kukom za zastavu, anker pločom sa ankerima – bazom jarbola.

 

Standardna boja jarbola je bela, međutim, u zavisnosti od zahteva kupca isporučujemo ih u različitim bojama i nijansama, što ima tretman posebne narudžbe.  Takođe, po specijalnoj narudžbi moguća je isporuka jarbola nestandardih visina.

Montaža jarbola vrši se u roku od 72 sata, nakon što se u saradnji sa klijentom obezbedi adekvatna osnova za postavljanje jarbola, tako što se anker ploče sa ankerima postave u jamu dubine 110 cm i širine 0,4 x 0,4m ispunjenu svežom betonskom masom ili se na drugi način montiraju na objektu.

Limex coop d.o.o. poseduje atest za kvalitet jarbola koji je izdao “Institut Kirilo Savić” Beograd, br. 664 od 22.03.2005.god.

 

Limex coop, zajedno sa švedskim proizvođačem, daje garanciju za kvalitet jarbola na period do 5 godina, uz uslov pravilnog rukovanja i održavanja u toku korišćenja.

„G“ nosač zatave

„G“ nosač zastave (u obliku ćiriličnog slova G) zastave ima funkciju da drži zastavu u formi stalne otvorenosti. Korišćenje ovog proizvoda posebno preporučujemo na mestima na kojima su slabija vazdušna strujanja.

Zastave


Zastave za eksterijer se izrađuju od poliesterskog platna težine100gr/m2. Platno ima rešetkastu strukturu, što omogućava prolaz vazduha kroz zastavu i time pravilno lepršanje na vetru kao i njenu izdržljivost trajnost. Zastave se izrađuju u tehnici digitalne štampe. Boje na zastavi su obostrano intenzivne i otporne na UV zračenja.

 
Prema narudžbini klijenta izrađujemo sve vrste zastava za enterijere od različitih vrsta materijala (poliamid, saten, svila, itd) u punom koloru.

Posebne narudžbine

Prema potrebama klijenata, izrađujemo sve vrste jarbola za enterijere (svečane podne sa postoljem, zidne, itd), kao i banere, bilborde, reklamne panoe, „roll up“ panoe i druge galanterije koja se koristi za reklamne i propagandne svrhe.
 


 

design by 2008